Že mogoče da imate orodje ampak ali imate prave dele?
Kvaliteta, vzdržljivost in zanesljivost
Pridružite se naši ekipi.

Domov

logo1 alsa

Podjetje ALSA-LINE d.o.o. je tovarniški distributer ameriškega podjetja Kirby Company. Delujemo kot prodajno servisni center ameriške družbe Kirby na osnovi franšizne pogodbe. Ukvarjamo se s prodajo vrhunskih proizvodov, več namenskih sistemov za čiščenje in vzdrževanje stanovanjskih ter poslovnih prostorov. Podjetje Kirby je v Sloveniji začelo s trženjem svojih izdelkov v začetku '90 let prejšnjega stoletja. Danes ponujamo svoje storitve več deset tisočim strankam oz. uporabnikom Kirby-jev pri nas.

Podjetje ALSA-LINE je bilo ustanovljeno leta 2006. Prvotno smo se ukvarjali le s posredništvom pri prodaji vrhunskih sistemov za čiščenje. Leta 2013 smo postali edini pooblaščeni prodajalec in pooblaščeni serviser podjetja Kirby na območju republike Slovenije. Ob strogem upoštevanju poslovne politike proizvajalca ter vzdrževanju visoke ter trajne stopnje kvalitete naših storitev na področju prodaje in servisa smo v letu 2016 stopili stopničko više in postali tovarniški distributer, vendar kot taki delujemo popolnoma neodvisno in samostojno. Hkrati pa smo tudi spremenili pravnoorganizacijski okvir opravljanja podjetniške dejavnosti v d.o.o. obliko (prej s.p.).

logoalsapravo Podjetje ALSA-LINE vse proizvode potrebne za naše poslovanje nabavlja izključno od proizvajalca - podjetja Kirby Co. Proizvajalec deluje že od leta 1914 in posluje v več kot 55 državah po svetu. Kirby Co. je del holdinga Scott&Fetzer. Gre za konglomerat večjih podjetij, katera med drugim izdelujejo proizvode za ameriško letalstvo, NASO in številne druge. Od leta 1920 se Kirby proizvodi tržijo izključno preko direktnega pristopa k stranki.

 

POTREBUJETE POMOČ? 
 
ALSA-LINE D.O.O.
Potrčeva cesta 65
2250 Ptuj, Slovenia

 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ( tajništvo ) 
 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ( servis )

 +386 (0)2 621 78 68 ( tajništvo ) 
 +386 (0)2 621 78 69 ( servis )
026204860 ( faks )
 041 210 837 ( servis )

DELOVNI ČAS:
Ponedeljek - Petek
      8.00 - 15.00
Izven delovnega časa
po predhodnem dogovoru

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

Za več informacij: preberi tukaj

Sprejmi

Za vas nudimo