DELOVANJE PODJETJA:

Temelj poslovnega uspeha vsakega podjetja je profesionalna in uspešna prodaja. Današnji kupci zaradi spremenjenih navad in potreb, pomanjkanja časa, dviga kupne moči in velike osveščenosti zahtevajo in pričakujejo osebno prodajo.

WORK HARD PLAY HARDf1

Naše podjetje trži izdelke z osebnim pristopom neposredno k potrošniku. Gre za obliko ne trgovinske prodaje s prikazom in razlago izdelka.  To nam omogoča tesno in osebno povezanost s strankami, katerim lahko individualno in v miru svetujemo. Stranke pa lahko izdelke popolnoma sproščeno preizkusijo tam, kjer jih bodo uporabljale - na svojem domu. 

Pri klasičnih oblikah trženja lahko kupite izdelke na policah v trgovinah, spletnih straneh, naročite po katalogu ali kupite na sejmu. Načeloma trgovci ne poznajo vseh prednosti in  slabosti prodajnih artiklov, ker jih je enostavno preveč in ker se skoraj vedno pojavi kaj novega na trgu. V trgovini tudi ne moremo in ne smemo preizkusiti delovanja izdelka, kar dostikrat privede to tega, da žal nismo izbrali prave odločitve. Naše podjetje je strankam vedno popolnoma na razpolago, tako v fazi pred in tudi po opravljenem nakupu. Glede na naše večletne izkušnje lahko individualno svetujemo, ter predlagamo marsikatero rešitev.

SKRIVNOST USPEHA:

Ste pripravljeni, da vam razkrijemo največjo skrivnost uspeha? Skrivnost uspeha je v tem, da ni skrivnosti KLJUC DO USPEHAuspeha. Ključni sta dve stvari. Ste se pripravljeni kaj naučiti in trdo delati? To je najpomembnejše. Izobrazba, delovne izkušnje, strokovno predznanje, kapital so sicer vsega spoštovanja vredne stvari, vendar pri našem podjetju ne igrajo velike vloge. Naše podjetje posveča veliko časa svojim zaposlenim, njihovem strokovnem usposabljanju in motivaciji. Pričakujemo pa učenje od uspešnih in kvalitetno ter dosledno opravljanje dela.

vrednokoncnaZavedamo se, da danes nobeno delo ni več enostavno in vsako delo zahteva precej časa. Prav tako kot drugod tudi delo v našem poslu ni lahko, po drugi strani pa je res, da ni preveč zapleteno. Pomembno je, da ne glede na to o katerem položaju govorimo v našem podjetju, vedno se je potrebno držati osnovnih pravil posla, potrebno je poslušati uspešne ljudi v poslu in samo ponavljati njihovo delo. Ravno tako kot stranki, se naše podjetje tudi vsakemu prodajnemu zastopniku na terenu, serviserju, svetovalcu ali komu drugemu individualno posveti. Priskrbimo vso potrebno znanje, informacije in vse materiale za delo. Edino kar pričakujemo je pripravljenost delati, odgovornost za svoje delo in voljo po zaslužku in napredovanju.

IŠČETE POSLOVNO PRILOŽNOST:

Ustvarite si svojo poslovno prihodnost bodisi kot samostojni zastopnik s krajšim ali polnim delovnim časom, kot pooblaščeni serviser, telefonski koordinator svetovalec ali pa kaj drugega. Po kratkem uvodnem brezplačnem usposabljanju se lahko pridružite naši ekipi.

Pot do zaposlitve je po navadi težka in naporna, a pri nas ni nujno da je tako. Pri podjetju ALSA LINE uradnemu distributerju podjetja Kirby, podjetja z več kot 100-letno tradicijo, se trudimo in ponujamo različne možnosti za zaslužek. Skušamo se prilagoditi tako vašim potrebam, kot našim poslovnim načrtom. Največ je odvisno od vas.

Omogočamo:

  • popoldansko delo ob redni zaposlitvi,Direct Selling
  • delo za krajši ali polni delovni čas,
  • samozaposlitev z individualno pogodbo,
  • študentsko delo,
  • občasno delo upokojenca,
  • ustanovitev lastnega podjetja.

Ste ambiciozni, sposobni delati vsaj malo samostojno, imate željo po napredovanju?
Predstavljajte si, da imate svoj posel ne glede na to kaj ste po poklicu, ne glede na izkušnje, brez začetnega kapitala, vse kar potrebujete je volja po delu in zaslužku. Kirby vam ponuja edinstvene in neverjetne možnosti.

Kako do vsega tega? V bistvu je zelo preprosto, kontaktirajte nas preko telefona ali maila, mi vam posredujemo preprost vprašalnik, katerega izpolnjenega vrnete nazaj v podjetje, za vse ostalo pa v skladu s potrebami podjetja poskrbi naša kadrovska služba.

KAJ ŠE DOBITE PRI NAS:

175148 284x425 BlueHawaiiCocktail

Naše podjetje za svoje zaposlene in določene poslovne partnerje zraven dogovorjenega plačila nudi še izobraževanje doma in v tujini, določene dodatne stimulativne nagrade, razne bonuse in potovanja, katera so vezana na uspešnost. Sodelujemo tudi z raznimi dobrodelnimi organizacijami ipd.

Predvsem nepozabna pa so naša VIP potovanja za naše najuspešnejše zaposlene in njihove partnerje, obiski raznih dežel, okušanje lokalne kulinarike, koktajl zabave, gala večerje in še mnogo, mnogo drugega.

Želite biti del uspešne zgodbe ali pa spisati svojo? Prijavite se še danes!

PlazaGala2

 

 

 

 

 

POTREBUJETE POMOČ? 
 
ALSA-LINE D.O.O.
Potrčeva cesta 65
2250 Ptuj, Slovenia

 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ( tajništvo ) 
 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ( servis )

 +386 (0)2 621 78 68 ( tajništvo ) 
 +386 (0)2 621 78 69 ( servis )
026204860 ( faks )
 041 210 837 ( servis )

DELOVNI ČAS:
Ponedeljek - Petek
      8.00 - 15.00
Izven delovnega časa
po predhodnem dogovoru

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

Za več informacij: preberi tukaj

Sprejmi