KAKO KUPITI:

Čistilni sistem Kirby se že od nekdaj prodaja izključno od vrat do vrat. Že skoraj 100 let ameriško podjetje Kirby prodaja svoje produkte samo preko predstavitev na domu izključno preko pooblaščenih in neodvisnih distributerjev. To je tudi edini način kako se trži naš aparat, saj smo trdno prepričani, da si vsaka stranka zasluži priložnost, da v miru in v udobnosti svojega doma preizkusi delovanje Kirby-ja in se sama prepriča o njegovih kvalitetah.
Mi vam lahko naštejemo ogromno razlogov za investicijo v Kirby-ja, a verjetno je najboljše, da se prepričate sami!

View the embedded image gallery online at:
http://alsa-line.si/index.php/kirby/kako-kupiti#sigFreeId852f05dee8

 ZAKAJ KIRBY?

Prednosti Kirby je ogromno, naj vam jih naštejemo le nekaj:
Dejstvo je, da z nakupom Kirby-ja investirate v znamko, katera se je izpolnjevala več kot 100 let, katera vsebuje 100 let izkušenj ter znanja in je vodilna na področju čiščenja in vzdrževanja doma praktično povsod. Kirby-ju zaupajo milijoni zadovoljnih uporabnikov po celem svetu saj ima neverjetno sesalno moč, maksimalen pretok zraka in najučinkovitejšo filtracijo - hepa filtracija s micro alergeen tehnologijo. Ima aluminijasto konstrukcijo, ter lasten pogon, kateri opravi večino vašega dela. Prepričani smo, da s Kirby čistilnim sistemom tako investirate v najboljše za vaš dom in družino. In zelo pomembno - investirate v aparat, ki je narejen da traja, v do življenjski čistilni sistem. Tako ne bo potrebe za nakup drugih sesalnikov ali zapravljanja denarja za novo opremo ali najeme čistilnega servisa.

 

123123

Naročite brezplačno predstavitev

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

Za več informacij: preberi tukaj

Sprejmi

Menimo da želite vedeti

Sistem Avalir™ Kirby se vsake toliko časa na internetu, npr. na eBay-u in v drugih nepooblaščenih prodajalnah prodaja kot NOV.
Podjetje Kirby svoj sistem sesalcev za prodajo trži izključno pri pooblaščenih, neodvisnih distributerjih. Nove gospodinjske aparate prodajajo pooblaščeni trgovski zastopniki izključno preko predstavitev v okviru prodaje na domu, da bi tako lahko zagotovili, da Kirby-jeve stranke prejmejo izčrpna navodila o delovanju sistema Avalir.

Novih sistemov Kirby se nikoli ne oglašuje ali prodaja preko interneta s strani različnih prodajaln. Poleg tega tovrstne nepooblaščene prodaje ne morejo nuditi pravic, ki izhajajo iz Kirby-jevega zagotovila o kakovosti izdelka, saj so le aparati, ki ji prodajajo pooblaščeni distributerji, pokriti z garancijo.

Odkrili smo, da je bilo veliko teh "novih" naprav, prodanih preko interneta ali s strani nepooblaščenih prodajaln, rabljenih ali v nekaterih primerih celo ukradenih. V nekaterih primerih pa je ponudnik le pobral denar, izdelka pa ni nikoli dostavil kupcu.

V podjetju Kirby zato temeljito raziskujemo nepooblaščene distributerje in internetne strani ter ustrezno ukrepamo, da bi vas, kupca, zaščitili. Tako skušamo zagotoviti, da bi vaša odločitev o nakupu sistema Avalir temeljila na točnih resničnih informacijah.

Če vas še kaj zanima, se obrnite na svojega pooblaščenega trgovskega zastopnika.
V družini Kirby ste dobrodošli.