Mož, ki je odgovoren za prvotno oblikovanje in izdelavo Kirby-ja je bil James B. Kirby. Prvi sesalnik g. Kirby-ja je bil na ročni pogon izdelal pa ga je že leta 1906. Registriral je preko 60 različnih patentov. Brezštevilne izpopolnitve in izboljšave načinov čiščenja so plod njegovega dela.

jim kirby founder

ezeePodjetje Kirby je l. 2014 praznovalo 100 letnico obstoja. V tem času je bilo predstavljenih več kot 25 različnih modelov Kirby, ampak v tej zgodovini ne gre za vprašanje koliko različnih novi modelov je bilo izdelanih, temveč kako se je Kirby razvijal in tako postal najboljši izdelek za vas, za vaše udobje in zaščito, z enostavno uporabo, višjo kvaliteto in boljšim učinkom, skratka izdelek na katerega je lahko lastnik ponosen!

Ameriško podjetje Kirby je del holdinga Scott&Fetzer. Gre za družbo, ki sta jo ustanovila George Scott in Carl Fetzer l. 1914 in ki danes posluje v več kot 55. državah po svetu. Scott&Fetzer je konglomerat 20 podjetij, ki med drugim vključuje podjetja, ki proizvajajo izdelke za ameriško letalstvo, NASO in druge. To podjetje je izdelalo in še izdeluje vse tipe čistilnih sistemov za prah Kirby, ki so bili kdaj koli narejeni.
scott fetzer thumbTekom let si je podjetje Kirby 
pridobilo ugled  zaradi kakovosti in inovacij, ki so tako izredne, da se dobesedno na tisoče preko 30 let starih Kirby-jev uporablja še danes. Podjetje Kirby-je proizvaja v Ameriki (v Clevelandu, Ohio in v Andrewsu, Texas). Prodaja se v več kot 55 državah sveta. 
Od leta 1920 se izdelki Kirby prodajajo izključno preko direktne prodaje, ki je najboljši način predstavitve izdelka stranki.

POTREBUJETE POMOČ? 
 
ALSA-LINE D.O.O.
Potrčeva cesta 65
2250 Ptuj, Slovenia

 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ( tajništvo ) 
 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ( servis )

 +386 (0)2 621 78 68 ( tajništvo ) 
 +386 (0)2 621 78 69 ( servis )
026204860 ( faks )
 041 210 837 ( servis )

DELOVNI ČAS:
Ponedeljek - Petek
      8.00 - 15.00
Izven delovnega časa
po predhodnem dogovoru

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

Za več informacij: preberi tukaj

Sprejmi